MERSİN / MUT - Mut Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mut Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mut Özdemirler Çok Programlı Anadolu Lisesi
Vizyon
Gelişen teknolojiyi takip eden, mesleki alanda en son bilgilerle donatılmış, insanı seven, iletişim becerisine sahip, sağduyulu sağlık personeli yetiştiren bir eğitim-öğretim kurumu olmak ve Sağlık Eğitimi alanında faaliyet gösteren Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri içinde kaliteli sağlık elemanı yetiştirmede önder okul olmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarını çağımız evrensel değerleri ile birlikte özümseyen ve yorumlayabilen, milli ve manevi değerlere sahip çıkan, insanı üstün tutarak ülkemizin nitelikli sağlık elemanı ihtiyacını karşılayan en üst düzeyde sağlık hizmeti verebilecek bireyler yetiştirmektir. Eğitim öğretim sürecinde, çağın gereklerine uygun, gelişim ve değişime açık, almış olduğu sağlık bilgilerini sahada uygulayabilen, disiplinli, çalışkan, yüreği sevgi dolu, hasta haklarına saygılı, dil, din, ırk ayırmadan hizmet veren bireylerin yetişmesini sağlamak.
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :1
Öğretim Şekli :Tam Gün
08.00 - 16.40
Klima
İlçe Merkezinde - Ulaşım vasıta gerektirmez.
Kale Mahallesi, Kale içi Okul Binası No:2/1 MUT/MERSİN
İlçe Merkezinde
Taban-Tavan Puan Bilgileri
SINAVSIZ
Okulun Sınav Başarı Durumu
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
SAĞLIK HİZMETLERİ ALANINDA LİSANS ALANINDA EBELİK VE HEMŞİRELİK ÖNLİSAN DÜZEYİNDE İSTİHDAMI KOLAY ALANLARA ÖĞRENCİ YERLEŞTİRME
KIZ ERKEK VOLEYBOL TAKIMI ERKEK FUTSAL TAKIMI
TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI
Proje Çalışmaları
Gençlik destek programı TEKNOFEST PATENT VE FAYDALI MODEL FİKİR OTOBÜSÜ VE GRİŞİMCİLİK
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Okulumuz Ulusal Ajans Tarafından Avrupa Birliği Projeleri Kapsamında Desteklenmektedir. 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı içerisinde 3 farklı ülkeye(Çek Cumhuriyeti, Polonya,Macaristan) proje kapsamında 4 farklı katılımcı grubu ile katılım sağlanmıştır. Ayrıca 2016 yılı Erasmus + KA1-Gençlik Hareketliliği Programına proje başvurusu yapılmıştır.